VUČIĆ RAZGOVARAO SA LAVROVIM: Sa obe strane potvrđeno da su odnosi dve zemlje odlični
Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Kurir saznaje

VUČIĆ RAZGOVARAO SA LAVROVIM: Sa obe strane potvrđeno da su odnosi dve zemlje odlični

Politika -

Na razgovor nije uticao marginalni i nepromišljeni potez Zaharove koja se zbog toga izvinila i rekla da je pogrešno protumačena, saznaje Kurir

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se upravo čuo telefonom sa ministrom spoljnih poslova Rusija Sergejom Lavrovom.

Kako saznajemo, imali si srdačan razgovor pun uvažavanja u kome je sa obe strane potvrđeno da su odnosi dve zemlje odlični.

- Na razgovor nije uticao marginalni i nepromišljeni potez Zaharove koja se zbog toga izvinila i rekla da je pogrešno protumačena - kaže izvor Kurira.

Rusija će uvek podržavati prijateljsku Srbiju, preneo je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u telefonskom razgovoru.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, dvojica sagovornika su konstatovali da su odnosi Srbije i Rusije iskreno prijateljski.

Oni su takođe potvrdili odlučnost da se nastavi rad na ostvarenju svih zajedničkih projekata, kao i međusobna podrška na međunarodnoj političkoj pozornici.

Šef ruske diplomatije e rekao predsedniku Srbije Vučiću da će Rusija uvek podržavati prijateljsku Srbiju.

Predsednik Vučić je izrazio uverenje da će dolazak predsednika Vladimira Putina u Srbiju biti od istorijskog značaja i doprineti unapređenju odnosa i saradnje dveju zemalja.

Kurir.rs/Foto: Arhivska fotografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track