MILIĆEVIĆ: Sramno i licemerno optuživati vlast za navodnu eskalaciju nasilja u Srbiji!
Foto: Ana Paunković

reakcija

MILIĆEVIĆ: Sramno i licemerno optuživati vlast za navodnu eskalaciju nasilja u Srbiji!

Politika -

BEOGRAD - Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević ocenio je večerasa da su sramne i licemerne optužbe opozicije da je za eskalaciju nasilja u Srbiji odgovorna vlast.

"Sramno je i licemerno da oni kojima se politika svela na ulicu, nasilje i uništavanje javnih dobara danas s punim pravom optužuju vlast za navodnu eskalaciju nasilja u Srbiji. Oni koji su za cilj imali samo jedno, a to je da do vlasti dođu na ulici, a ne putem izbora, imaju najmanje prava da se tako obraćaju javnosti", istakao je Milićević u saopštenju za javnost.

On je opoziciji poručio da to što čini daleko od "suštine postojanja politike i političkog delovanja ozbiljnih političkih stranaka" i da nije budućnost, već, "na sreću, daleka prošlost političke scene Srbije i nikada neće postati norma društvenog ponašanja u Srbiji".

"Pravili ste haos na ulicama Beograda i Srbije u periodu navodnih spontanih građanskih protesta. To je bio još jedan bezuspešan pokušaj da od sebe pravite žrtve sistema, neuspeo pokušaj da izazovete sažaljenje građana, verujući verovatno da je 'žrtvama' sve dozvoljeno. Na sreću, građani umeju dobro da čitaju vaše ponašanje i vaše namere da bez izbora budete izabrani", rekao je Milićević.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track