BOŽIĆ: Bošku Obradoviću je mesto u političkoj kanalizaciji Dragana Đilasa
Foto: Kurir

OGLASILA SE

BOŽIĆ: Bošku Obradoviću je mesto u političkoj kanalizaciji Dragana Đilasa

Politika -

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić oštro je odgovorila na optužbe lidera Dveri Boška Obradovića, koji je ponovo napao predsednika Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja, poručujući da mu je mesto "u političkoj kanalizaciji Dragana Đilasa". Ističe da se "predvidivo i očekivano, i bez mnogo pameti danas jedan od najvećih pajaca na političkoj sceni, izgubljen u okršajima sa samim sobom usudio da priča o hrabrosti, poštenju i kriminalu".

foto: printscreen

- Do kog apsurda je opoziciona scena u Srbiji u problemu upravo govori onaj koji je svoju hrabrost demonstrirao nasiljem nad ženama, poštenje krađom svetinja, a njegova sprega sa kriminalom je toliko direktna i nepobitna, oličena već u prvim saradnicima, osuđenim narko dilerima. A po svoj prilici vrlo je moguće i da svoj sledeći intervju da i iz zatvorske ćelije - navela je Božić i dodala:

- Danima i nedeljama nižu se napadi na predsednika Srbije i njegovu porodicu. Bestijalna pera poslušnika Dragana Đilasa takmiče se u monstruoznosti bolesnih ispada pod svetim plaštom slobode medija. S obzirom da je Boško oduvek služio Draganu Đilasu za sitna potkusurivanja, tako je i danas bestidno upotrebljen kako bi napali po ko zna koji put Andreja Vučića, brata predsednika Srbije. Nedeljama slušamo bolesno plasiranje lažnih vesti u neizrečivim količinama, koje stvarnost demantuje sama. Ali čak i kada je jasno da su sve masno slagali, i da Andrej ne poseduje nikakvo zemljište i nije vlasnik nekakvih pekara, i da je jedini njegov "greh" što je brat predsednika države, nije dovoljno, jer Gebelsova matrica mora da teče dalje - navela je članica GO SNS.

Kako je podvukla, "sasvim je razumljivo da drugog izbora Đilas, Obradović, Jeremić i ostatak kriminalnog udruženja nemaju".

- Pored istine nisu ni prošli, a ako bi prestali sa napadima morali bi da pričaju o sebi. A o čemu da govore? Kriminal, lopovluk, korupcija i nemilosrdna trgovina bila im je u svakoj pori vlasti i države. Jedino što nam mogu reći da im je bilo malo i da hoće još, i da ne znaju drugačije. Danas, Boško Obradović još jednom demonstrira da mu je upotrebna vrednost manja od toalet papira, ali i da mu je mesto u političkoj kanalizaciji Dragana Đilasa - navela je Božićeva.

Foto/Source:Kurir/Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track