Najnovije vesti

PROZIVKA NA FEJSBUKU! Odbornik Vuka Jeremića udario na Dragana Đilasa: Moraš da obećaš narodu da nećeš davati lažna obećanja!
Foto: Sonja Spasić

Bogdan Stojanović

PROZIVKA NA FEJSBUKU! Odbornik Vuka Jeremića udario na Dragana Đilasa: Moraš da obećaš narodu da nećeš davati lažna obećanja!

Politika

Stojanović iz Jeremićeve Narodne stranke iskritikovao političare koji "obećavaju minimalac od 500 evra i plate lekarima od 1.500 evra", očigledno aludirajući na program lidera SSP

Bogdan Stojanović, odbornik u Skupštini grada Beograda ispred Narodne stranke Vuka Jeremića, iskritikovao je programe političara koji, kako kaže, samo obećavaju minimalac od 500 evra i plate lekarima od 1.500 evra. On je, po svemu sudeći, mislio na ekonomski program Dragana Đilasa, lidera SSP, koji je pre dve nedelje izneo četvorogodišnji program stranke pod nazivom "Imamo plan".

- Političari moraju da shvate da, pre nego što obećaju minimalac od 500 evra ili tri puta toliko lekarima, moraju da obećaju narodu da neće davati lažna obećanja. Obaveza svih nas koji smo u politici jeste da promenimo tu populističku matricu i učinimo politiku neraskidivom od moralnih načela. Takođe, vrlo važno je da realna obećanja daju ljudi koji prethodno nisu bili u prilici da ih ispune - napisao je Stojanović na svom Fejsbuku.

Kada smo ga pozvali za komentar, on nije želeo da precizira na koga je mislio, ali je rekao da to lako može da se zaključi iz njegove objave.

- Dosta sam aktivan na Fejsbuku i iza svega što pišem stojim. Nije primereno da sada govorim o imenima, niti me zanima da se s nekim prepucavam.

Poprilično jasno i koncizno pišem, i to je dovoljno - kratko je poručio Stojanović za Kurir.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...