SAD SE BOLJE UPOZNALI

VUČIĆ PRIZNAO DA GA JE ŠAPIĆ IZNENADIO: Predsednik Srbije otkrio zašto će SPAS dobiti ministarstvo (KURIR TELEVIZIJA)

Politika -

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je nakon sednice Predsedništva te stranke da će Aleksandar Šapić imati jedno ministarstvo u novoj Vladi.

- Imao sam prilike da bolje upoznam gospodina Šapića i ostao sam iznenađen i kao čovek i kao predsednik. On je tražio samo da razgovara o budućnosti Srbije. Nije imao nikakvih zahteva, kao što to obično političari imaju, već samo želi da podrži politiku i da u njoj učestvuje.

Predsednik Srbije naveo je i da Šapić i te kako dobro razume poziciju u kojoj se Srbija nalazi, te da su osim o izgradnji stanova za sve pripadnike službe bezbednosti, razgovarali i o spoljnoj politici naše zemlje.

- Na moje insistiranje, moram priznati, stranka SPAS dobiće jedno ministarsko mesto u vladi - rekao je predsednik Vučić, u svom obraćanju građanima nakon sednice Predsedništva SNS.

Vučić je prethodno rekao da će nova vlada i skupština biti "ograničenog trajanja", i najavio održavanje vanrednih parlamentarnih izbora najkasnije do 3. aprila 2022. godine.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja