VODITE PARLAMENT NA DOBROBIT SVIH GRAĐANA SRBIJE: Čestitke Dačiću na izboru za predsednika Narodne skupštine stižu sa svih strana
Foto: Ana Paunković

poruke prijateljstva

VODITE PARLAMENT NA DOBROBIT SVIH GRAĐANA SRBIJE: Čestitke Dačiću na izboru za predsednika Narodne skupštine stižu sa svih strana

Politika -

Predsednik Narodne skupštine Republke Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas čestitku Ivici Dačiću povodom izbora za predsednika Narodne skupštine Srbije.

- Vama i svim narodnim poslanicima Narodne skupštine Republike Srbije upućujem iskrene čestitke sa željom da uspešno vodite parlament u interesu države Srbije, zaštite njenog suvereniteta i integriteta, a na dobrobit svih njenih građana - piše u saopštenju.

Čubrilović je izrazio uverenje da će Narodna skupština Republike Srbije i Narodna skupština Republike Srpske nastaviti dosadašnju uspešnu međuparlamentarnu saradnju i raditi na njenom jačanju i ukupnom povezivanju u svim oblastima života.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Saradnja sa Narodnom skupštinom Srbije za nas je najvažniji i najkonkretniji oblik međuparlamentarne saradnje koji smo do sada ostvarili. Parlamenti Republike Srpske i Srbije, kao i njihova radna tela, intenzivno sarađuju, sastaju se u kontinuitetu i razmenjuju iskustva i učvršćuju saradnju koja je od obostranog interesa. Uveren sam da će naša saradnja biti intenzivna i da ćemo u Banjaluci održati naredni sastanak Кomisije za saradnju Narodne skupštine Srbije i Narodne skupštine Republike Srpske čija je prva sednica održana u Beogradu u februaru - saopštio je Čubrilović i poželeo Dačiću i narodnim poslanicima Dvanaestog saziva Narodne skupštine Republike Srbije želim uspešan rad na donošenju zakona i drugih akata koji će omogućiti brži napredak i razvoj Srbije u interesu svih njenih građana.

Dačiću su takođe čestitali gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, predsednik Srpskog nacionalnog saveta i srpskih organizacija u Crnoj Gori Momčilo Vuksanović, sekretar Nacionalnog saveta Srba Slovenije Nikola Todorović i generalni sekretar Parlamentarne skupštine OEBS Robert Montela.

(Kurir.rs/Foto:Ana Paunković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track