VUČIĆ O HAPŠENJU DVOJICE PREDSEDNIKA OPŠTINA IZ SNS: Ne sme da bude važno ko kojoj političkoj stranci pripada, zakon isti za sve
Foto: Kurir Printscreen

borba protiv organizovanog kriminala

VUČIĆ O HAPŠENJU DVOJICE PREDSEDNIKA OPŠTINA IZ SNS: Ne sme da bude važno ko kojoj političkoj stranci pripada, zakon isti za sve

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su dvojica doskorašnjih predsednika opština iz redova Srpske napredne stranke (SNS) jutros uhapšeni zbog korupcije.

U obraćanju javnosti, Vučić je rekao da nadležno Tužilaštvo i policija rade svoj posao.

"Ne sme nikada da bude važno ko kojoj političkoj stranci pripada, zakon je isti za sve. Ljudi moraju da znaju da je obaveza onih koje biraju da budu u njihovoj službi i da rade za njihovo dobro", rekao je Vučić.

Govoreći o borbi protiv organizovanog kriminala, predsednik je kazao da je uveren da će država i na tom polju ostvariti dobre rezultate, iako, ističe, ta borba neće biti jednostavna.

"Znamo da mafijaške strukture ne bi bile mafijaške strukture da nisu imale određenu bočnu podršku od pojedinih državnih organa, vreme je da se to otkrije", naveo je Vučić.

Kaže da se naslušao raznih priča da država kontroliše pojedine kriminalne grupe i poručio da će građani tek videti kojom će brzinom država otkrivati te mafijaške grupe i njihove poslove.

"To nije jednostavna borba, to je teška borba, ali mora da bude brza i efikasna", ističe Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track