Najnovije vesti

MIHAJLOVIĆEVA OSUDILA PRETNJE SRĐANA NOGA PREDSEDNIKU VUČIĆU Bolesno je kad nekom predviđate tragičan kraj i pominjete mu porodicu
Foto: Beta Zoran Petrović

politika se ne vodi govorom mržnje

MIHAJLOVIĆEVA OSUDILA PRETNJE SRĐANA NOGA PREDSEDNIKU VUČIĆU Bolesno je kad nekom predviđate tragičan kraj i pominjete mu porodicu

Politika

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović, osudila je danas nove pretnje bivšeg narodnog poslanika i funkcionera Dveri Srđana Noga upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

"Možete da mislite šta hoćete o nečijoj politici i da se ne slažete koliko god hoćete, ali kad nekom predviđate tragičan kraj i pominjete mu porodicu i decu, onda je to zaista bolesno. Politika se vodi programima, radom i rezultatima, a ne govorom mržnje, a oni koji nemaju da ponude ništa osim pretnji i uvreda treba da se sklone iz politike", navela je Mihajlović u saopštenju.

Nekadašnji funkcioner i poslanik Dveri, ekstremno desnih stavova i ekscesnog političkog angažmana, Srđan Nogo, ponovo je uputio pretnje predsedniku Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, ovaj put i deci, "prognozirajući" im svima "tragičan kraj".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...