Najnovije vesti

NAPREDNJACI OSUDILI PRETNJE VUČIĆU: Nadležni organi i javnost treba da se suprotstave  izlivima mržnje poltrona Dragana Đilasa
Foto: Printscreen

REAGOVALI RADE BASTA I NEMANJA MANJAK

NAPREDNJACI OSUDILI PRETNJE VUČIĆU: Nadležni organi i javnost treba da se suprotstave izlivima mržnje poltrona Dragana Đilasa

Politika

Član beogradskog odbora SNS Nemanja Manjak kao i direktor beogradskih elektrana Rade Basta osudili su pretnje Srđana Noga, upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici, koje su okarakterisali kao monstruozne kao i da nisu bile u političkom izražavanju.

- Poltron Dragana Đilasa, Srđan Nogo, na najbrutalniji način preti i ugrožava bezbednost porodice Vučić. Osuđujem ovakve sramne i monstruozne pretnje, kojima su svakodnevno izloženi kako predsednik Vučić, tako i članovi njegove porodice. Nadležni organi, ali i čitava javnost, treba da se suprotstave ovakvim izlivima mržnje i pretnjama, jer to nije lice pristojne i moderne Srbije - rekao je Nemanja Manjak.

Rade Basta, direktor Beogradskih elektrana naglasio je "da je potpuno, blago rečeno užasno, a tačnije monstruozno, da se u bilo kakvom politickom izražavanju licitira nečijim životom radi privlačenja medijske pažnje i dobijanja političkih poena".

- Niz tih monstruoznih izjava se odnose na predsednika Vučića i njegovu porodicu, čak i na najmlađe članove, decu.

To ne postoji u civilizovanim društvima i normalnom svetu, ne postoji ni u narodu Srbije takva mržnja, već samo u glavama sociopata, za koje se zna u kakvim institucijama je njihovo mesto. Ne govori Srđan Nogo samo u svoje ime, već u ime svog političkog mentora Dragana Đilasa. Moramo svi da osudimo ovakve odvratne i zle ispade i sankcionišemo ih i time zaštitimo živote svakog građanina Srbije - rekao je Rade Basta.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...