Najnovije vesti

ALEKSANDAR VULIN REAGOVAO NA PRETNJE VUČIĆU: Da li treba još uvek objašnjavati ideju ukidanja anonimnosti na društvenim mrežama?
Foto: MUP

šokantne pretnje

ALEKSANDAR VULIN REAGOVAO NA PRETNJE VUČIĆU: Da li treba još uvek objašnjavati ideju ukidanja anonimnosti na društvenim mrežama?

Politika
23:17h

Najstrašnija pretnja predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću upućena je  zbog objave o vakcini protiv koronavirusa, a nju je uputio tviteraš koji se potpisuje kao "Livingman"

Vučić je na Tviteru objavio: 

- Krenuli smo u potragu za vakcinama, da na najbrži mogući način nabavimo najbezbednije vakcine za građane, da prvo umanjimo, a onda i potpuno prekinemo katastrofalne uticaje korone na život ljudi u Srbiji i na našu ekonomiju - piše na Vučićevom profilu.

Na ovo je usledio brutalan komentar u kome je na vulgaran način vređan predsednik uz poruku da će "visiti na banderi". 

foto: Beta

Povodom ovog napada, ministar poliicije Aleksandar Vulin ponovo je podsetio na njegov stav o ukidanju anonimnosti na društvenim mrežama.

"Da li posle rečenice ovog kukavičkog, nepotpisanog otpada treba još uvek da objašnjavam zašto sam za ukidanje anonimnosti na društvenim mrežama?

Vučić je navikao da mu prete i on ne reaguje na mržnju nepotpisanog šljama, ali pravosuđe bi moralo", rekao je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na najnoviju pretnju smrću predsedniku Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...