EKSKLUZIVNO! VUČIĆ KAKVOG NISTE ZNALI: TATA, prebiću te kao MAČKU I PILETINU! Vučić otkrio kako se igra sa najmlađim sinom Vukanom
Foto: Marina Lopičić

EKSKLUZIVNI INTERVJU ALEKSANDAR VUČIĆ

EKSKLUZIVNO! VUČIĆ KAKVOG NISTE ZNALI: TATA, prebiću te kao MAČKU I PILETINU! Vučić otkrio kako se igra sa najmlađim sinom Vukanom

Politika -

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića u javnim nastupima obično viđamo ozbiljnog i strogog. U novogodišnjem razgovoru za Kurir šef države je pokazao šta se krije iza te "fasade". Nikada otvorenije govorio je o svoje troje dece - kakav odnos ima s najstarijim Danilom, zašto je previše zaštitnički nastrojen prema ćerki Milici i kako se igra s najmlađim Vukanom. Prvi put je govorio o odrastanju s bratom Andrejom i zašto muškarci Vučići nikada ne razgovaraju o emotivnim temama. Otkrio je i čime ume da iznenadi saradnike, šta ga opušta i koje novogodišnje odluke je doneo. Vučić je u intervjuu govorio i o ratu s mafijom, ko ga je prisluškivao godinu i po dana, te šta poručuje novoj crnogorskoj vlasti.

Vukan je sad u tim godinama kad deca usvajaju stvari i često iznenade nekim "biserima". Je l' nestašno dete?

Sladak je, pametan i uvek, čak i kada je nestašan, on je veoma umiljat i drag. Tako da pošto ga ne viđam dovoljno, za mene nikad nije nestašan ili neposlušan.

Imate mnogo obaveza i sigurno nemate vremena za decu koliko biste voleli. Kako provodite vreme s njima?

S Danilom obično odem u vinoteku pa popijemo flašu vina i nešto dobro pojedemo. Razgovaramo više kao drugari, a samo izuzetno kao otac i sin. Od Milice imam mnogo toga da naučim, jer je veoma jaka, hrabra, posvećena, odgovorna i biće neko. A sa Vukanom uživam u igri i ako se nekad osmehujem to je onda kada skače po tati i viče: "Tata, prebiću te kao mačku i piletinu!" Ma šta mu to značilo.(smeh)

Gde ćete prvo da odvedete Vukana sledeće godine?

Na Marakanu, na Zvezdin stadion.

Mislili smo neki grad, neko lepo mesto na svetu?

Srbija je najlepša, iovako se naputovao, nema potrebe da juri u inostranstvo. Moj odgovor ostaje Marakana.

CEO INTERVJU MOŽETE PROČITATI U NOVOGODIŠNJEM IZDANJU KURIRA

Naslovna 31.12.2020
foto: Kurir

Kurir.rs

Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track