POČIVAJ U MIRU U CARSTVU NEBESKOM: Bogoljub Karić uputio emotivnu poruku na godišnjicu majčine smrti (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

bol ne jenjava

POČIVAJ U MIRU U CARSTVU NEBESKOM: Bogoljub Karić uputio emotivnu poruku na godišnjicu majčine smrti (VIDEO)

Politika -

Političar i biznismen Bogoljub Karić oglasio se sinoć na društvenim mrežama povodom godišnjice smrti majke Danice.

Karić je stigao iz Minska u Beograd, a potom se obratio emotivnim rečima.

- Dragi moji, danas se navršava godina dana od kada nas je napustila naša majka, svekrva, baka i prabaka, naša mati Angelina. Njenim odlaskom izgubili smo bezuslovnu ljubav koju jedino roditelj može da podari svojoj deci. Naše živote je obeležila njena ogromna ljubav, posvećenost, podrška i briga o nama. Zahvaljujući našoj majci naša kuća je uvek bila puna dečije graje, smeha i radosti. Nama je upravo ta pozitivna atmosfera, koju je stvarala u domu, bila ogromna podrška na našem životnom putu. Umela je da nas usmeri ka pravim vrednostima i sačuva od raznih iskušenja - napisao je Karić.

Dodao je da njegovoj braići njemu putovanja i naporan rad nisu predstavljali problem jer su znali da su njihova deca u sigurnim rukama i da ih baka vaspitava da budu pošteni i vredni ljudi.

Danica Karić, Angelina Karić
foto: Privatna arhiva

- Uvek ćemo joj biti zahvalni na njenoj smirenosti, razumnosti i želji da nam olakša svaki problem u životu. Trudićemo se, draga naša mati Angelina, da svojoj deci budemo putokaz kakav si ti nama bila. To neće biti lak zadatak jer si ti bila jedinstvena po mnogo čemu. Počivaj u miru u carstvu nebeskom - rekao je Karić.

(Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track