Najnovije vesti

VUČIĆ: Teška godina pred nama, a država nije ćup! To je sad važnije od predsedničkih izbora!
Foto: Screenshot Tanjug

poseta laćarku

VUČIĆ: Teška godina pred nama, a država nije ćup! To je sad važnije od predsedničkih izbora!

Politika

SREMSKA MITROVICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Laćarku da nam predstoji teška godina, sa mnogo izazova, što je u ovom trenutku za njega važnije pitanje od predsedničkih izbora.

Vučić je, upitan za pisanje medija o budućim predsedničkim kandidatima Mariniki Tepić i Dejanu Boirogu, kazao da nije na njemu da se time bavi.

- Za sledeći Badnji dan možete da me pitate u vezi izbora. Predstoji ne laka godina borbe sa koronom, pritisaka oko KiM i RS. Predstoji ne laka ekonomska godina, jer će svi da traže od države pomoć. A država nije ćup, i Srbja je dala najviše pomoći, proporcionalno po svom budžetu. Svakako teška godina nas čeka, mnogo izazova je pred nama, objasnio je on.

Za kandidate koji se pominju kazao je da su veoma ozbiljni, i da je moguće da se krije među njima dvoje koji, će ići u drugi krug, pa će morati između sebe da odlučuju.

- Imaćemo naravno i mi protivkandidata, koji će poksusati da se suprostav I preletanju iz stranke u stranku I svakoj vrsti vraćanja u prošlost, u vreme u koje se nisu gradile bolnice, autoputevi I sve drugo, podvukao je on.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...