Odgovorna

PAPARACO KURIRA SNIMIO ministarku Dariju u kupovini: Prvi put je vidimo u patikama! Nosi masku i drži distancu KURIR TV

Politika -

Paparaco Kurira uslikao dr Dariju Kisić Tepavčević dok u prodavnici obavlja
kupovinu poštujući sve epidemiološke mere

Ministarka za rad, zapošljavanje i boračka i socijalna pitanja dr Darija Kisić Tepavčević obavila je nedavno dnevni šoping namirnica u jednoj beogradskoj prodavnici poštujući sve epidemiološke mere.

Darija Kisić Tepavčević, Paparaco
foto: Kurir

U to se uverio i paparaco Kurira, koji je ministarku uslikao kako u trgovinskom objektu jednog poznatog lanca gura kolica i lagano od rafa do rafa uzima namirnice. Ministarka je, očigledno nakon završenog radnog vremena, u opuštenom izdanju, u pantalonama i patikama, s maskom na licu, išla kroz prodavnicu, pritom sve vreme poštujući i propisanu distancu u odnosu na druge kupce, kao i zaposlene u tom objektu.

Darija Kisić Tepavčević, Paparaco
foto: Kurir

Na kasi je sačekala da čovek pre nje završi s pakovanjem namirnica i plaćanjem, pa tek onda spustila svoje stvari, te nakon što joj je otkucan račun platila karticom, bezgotovinski, kako se i preporučuje.

Darija Kisić Tepavčević, Paparaco
foto: Kurir

Za razliku od pojedinih funkcionera i javnih ličnosti, koji ne prezaju da javno krše propisane mere, ministarka Kisić Tepavčević je svetao primer kako se treba ponašati u aktuelnoj epidemiološkoj situaciji. Pritom je i svoje privatne obaveze obavila sama bez obezbeđenja, od koga se pojedini drugi funkcioneri nikad ne odvajaju.

Od ministarke juče nismo dobili komentar ovim povodom.

Kurir.rs/Ivana Žigić Foto:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track