ĐILASOVI PULENI SVE RADE ZA NOVAC:Saradnici Zorana Lutovca guraju DS u desnicu!
Foto: Twitter

pohvalio se na tviteru

ĐILASOVI PULENI SVE RADE ZA NOVAC:Saradnici Zorana Lutovca guraju DS u desnicu!

Politika -

Mlađan Đorđević, kum lidera SSP, pohvalio se na Tviteru sastankom s demokratama iz Zaječara i Sokobanje

Zoran Lutovac, još uvek aktuelni predsednik DS, nakon što je stranačke prostorije demokrata širom Srbije predao SSP Dragana Đilasa, koji ga i drži na čelu demokrata, sada menja i politiku stranke i okreće se desnici.

Uništili partiju

Lutovac i njegova ekipa više i ne kriju da uništavaju sve principe na kojima počiva DS, pa se sada i javno sastaju sa Đilasovim najbližim saradnicima. Tako je Đilasov kum Mlađan Đorđević objavio na svom Tviter nalogu fotografiju sa bliskim Lutovčevim saradnicima: Milošem Stojadinovićem, predsednikom Gradskog odbora u Zaječaru, i Tanjom Nikolić, predsednicom Opštinskog odbora DS u Sokobanji.

- Sa problemima naroda u zaječarskom regionu upoznali su me dragi prijatelji - poručio je Đorđević.

- Simptomatično je da se Đorđević, koji je iz Beograda, viđa na „prijateljskoj kafi“ s njih dvoje koji su iz Zaječara i Sokobanje. Pre će biti da su dobili novac od Lutovca za navodno funkcionisanje odbora, pa sada raportiraju Đorđeviću - rekao nam je dobro obavešten izvor iz redova demokrata.

Miloš Stojadinović je u izjavi za Kurir bio kratak, te samo poručio da je u pitanju bila isključivo privatna priča, a ne politički sastanak.

- To je čista glupost da ima veze sa zaokretom naše politike. U pitanju je kafa s prijateljem i nikakvo odstupanje od mojih ideoloških stavova - tvrdi on.

Bez poverenja

Analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da je sastanak Đorđevića sa saradnicima Lutovca višestruki pokazatelj.

- Pre svega, ovo pokazuje da se gubi poverenje u Lutovca kao lidera, jer, da ga ima, ne bi se sastajali bliski ljudi sa onima drugačijeg političkog senzibiliteta i ideologije - kaže Stanković.

I. Ž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track