VLADIMIR ĐUKANOVIĆ PORUČIO ALEKSIĆU: Dosta blamiranja, umesto što bezočno lažeš, bolje brini za sebe jer te puštaju niz vodu!
Foto: Ana Paunković

odgovorio

VLADIMIR ĐUKANOVIĆ PORUČIO ALEKSIĆU: Dosta blamiranja, umesto što bezočno lažeš, bolje brini za sebe jer te puštaju niz vodu!

Politika -

Narodni poslanik SNS i advokat u slučaju "Jovanjica" Vladimir Đukanović žestoko je odgovorio potpredsedniku Narodne stranke Miroslavu Aleksiću. Aleksić, inače, već mesecima u javnosti iznosi neutemeljene tvrdnje o slučaju "Jovanjica".

- Dobri Miki, nije ti dosta blamiranja? Vidi Miki, da li sam ja veliki ili mali advokat, potpuno je nebitno naspram činjenice da si hteo da se pokaješ i što si nam ofirao one koji su te navukli da bezočno izmišljaš i lažeš po medijima. Skoro pa uplakano si nam o njima pričao. Brini ti kako ćeš pred njima da se opravdaš, jer koliko vidim Miki puštaju te niz vodu - napisao je Aleksić.

Vladimir Đukanović
foto: PrintScreen

Dodao je da "svako ko drugom jamu kopa, sam u nju upada".

- Ti si Miki, hteo hleba preko pogače, mislio si da je normalno da na pravdi Boga drugima uništavaš života laganjem, hteo si veliku karijeru, ali... E vidiš Miki, to "ali" devojci sreću kvari. Verujem da imaš puno muka na pameti i ja ne bih da ti otežavam situaciju, ali nadam se da si konačno shvatio da su u laži kratke noge. Živ bio Miki - napisao je Đukanović.

Podsetimo, prethodno je Aleksić optužio Đukanovića "da laže da je on (Aleksić) prilazio Andreju Vučiću na suđenju, već da je istina drugačija".

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track