Najnovije vesti

NA LICU MU SE VIDE TRAGOVI TEŠKE BORBE SA UPALOM PLUĆA: Isplivala prva fotografija Čedomira Jovanovića iz bolničke postelje (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

ide na bolje

NA LICU MU SE VIDE TRAGOVI TEŠKE BORBE SA UPALOM PLUĆA: Isplivala prva fotografija Čedomira Jovanovića iz bolničke postelje (FOTO)

Politika

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija lidera LDP-a Čedomira Jovanovića iz bolničkog kreveta.

Na fotografiji se vidi primetno izmučeni Jovanović na infuziji.  

Jovanović je hospitalizovan zbog komplikacija izazvanih upalom pluća u KBC "Dragiša Mišović" u Beogradu. Lekari su nakon nedelju dana ispitivanja uspeli da nađu dijagnozu i Jovanović je vrlo brzo odreagovao na terapiju.

Supruga lidera LDP, Jelena Jovanović, izjavila je pre nekoliko dana da je konačna dijagnoza uspostavljena posle nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga i da je postojalo mnogo sumnji koje su otklonjene.

- Lekari su konstatovali upalu levog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis i disfunkciju dijafragme. Posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotika deluje i parametri su konačno bolji - navela je Jovanovićeva i dodala da teška borba traje mesecima.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...