BRNABIĆ: Nova S i njen vlasnik da se izvine svim ženama zbog skandalozne izjave!
Foto: Printscreen TV Prva

reakcija

BRNABIĆ: Nova S i njen vlasnik da se izvine svim ženama zbog skandalozne izjave!

Politika -

Zbog sramne rečenice voditelja Mentalnog razgibavanja Darka Mitrovića, da nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić, predsednica Vlade Srbije zatražila je hitnu reakciju od Nova S, u okviru čijeg programa se i emituje ta emsija

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić zatražila je jutros hitnu reakciju medija Nova S zbog skandalozne izjave voditelja Mentalnog razgibavanja (emisije koja se emituje na toj televiziji) Darka Mitrovića, a koji je u pomenutoj emisiji rekao da nije isto da te siluje Legija (Milorad Ulemek, nekadašnji komentand Crvenih beretki, osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđić) i da te siluje Mika Aleksić (vlasnik škole glume).

Darko Mitrović
foto: Printskrin/Instagram

- Ako već pričamo o utisku javnosti i izuzetno važnim temama za našu zemlju i naše društvo, moram kao predsednica Vlade, da se u javnosti stekao utisak da vi sa Nova S, vaš vlasnik, ceo vaš tim, stojite iza rečenice vašeg kolege koja je emitovana na Nova S - "Da nije isto da li siluje Legija ili Mika Aleksić", tako da čini mi se da javnost očekuje... I izvinjenje Nove S svim ženama u Republici Srbiji, tako da kad pričamo o važnim temama u našoj zemlji, ja očekujem od vašeg vlasnika i Nove S da se izvine ženama Republike Srbije - poručila je Brnabić jutros na konferenciji za medije.

Podsetimo, Darko Mitrović je u emisiji Mentalno razgibavanje rekao da nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Alesić. Njegova skandalozna izjava je oštro osuđena u medijima, na društvenim mrežama, od strane javnih ličnosti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track