DIREKTOR TRAVELLANDA: Ostavite nas na miru, najviše smo pogođeni pandemijom! Ako Grci otvore granice za turiste poješću ceo tiraž
Miloš Jovović (promo), Foto: Privatna arhiva

DIREKTOR TRAVELLANDA: Ostavite nas na miru, najviše smo pogođeni pandemijom! Ako Grci otvore granice za turiste poješću ceo tiraž

Politika -

Ako Grci otvore granice sa Srbijom 1. februara za turistička putovanja, pristajem da sutra pojedem ceo tiraž Kurira, poručuje Miloš Jovović, direktor turističke agencije Travelland, povodom manipulacija u javnosti o navodnom otvaranju granice.

- Apelujem na odgovornost javnosti. Ne znam kome je u interesu kada kaže da Grci otvaraju granice 1. februara. Ako se to desi, obećavam svakom novinaru Kurira besplatno letovanje u hotelu Sunny beach. Ja bih prvi voleo da se granice otvore, ali nažalost to nije ni blizu realnosti. Evropska unija je otvorena samo za poslovna putovanja, a čovek može tamo samo da pokupi koronu. Što se tiče navoda o kovid-pasošima, zasad se ništa ne zna o tome. Turistički sektor je najpogođeniji u Srbiji, situacija je teška, prestanite da nas zajedno maltretirate. Zaničnici i turistički radnici više ne znaju ni šta da kažu. Ako neko nešto i kaže, od toga se pravi senzacija, a nama je senzacija dosta - poručuje Jovović.

Pojedini mediji objavili su da postoji mogućnost da Grčka otvori granice za srpske turiste od 1. februara u slučaju poboljšane epidemiološke situacije.

(Kurir.rs / Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track