Najnovije vesti

DIREKTOR TRAVELLANDA: Ostavite nas na miru, najviše smo pogođeni pandemijom! Ako Grci otvore granice za turiste poješću ceo tiraž
Miloš Jovović (promo), Foto: Privatna arhiva

DIREKTOR TRAVELLANDA: Ostavite nas na miru, najviše smo pogođeni pandemijom! Ako Grci otvore granice za turiste poješću ceo tiraž

Politika

Ako Grci otvore granice sa Srbijom 1. februara za turistička putovanja, pristajem da sutra pojedem ceo tiraž Kurira, poručuje Miloš Jovović, direktor turističke agencije Travelland, povodom manipulacija u javnosti o navodnom otvaranju granice.

- Apelujem na odgovornost javnosti. Ne znam kome je u interesu kada kaže da Grci otvaraju granice 1. februara. Ako se to desi, obećavam svakom novinaru Kurira besplatno letovanje u hotelu Sunny beach. Ja bih prvi voleo da se granice otvore, ali nažalost to nije ni blizu realnosti. Evropska unija je otvorena samo za poslovna putovanja, a čovek može tamo samo da pokupi koronu. Što se tiče navoda o kovid-pasošima, zasad se ništa ne zna o tome. Turistički sektor je najpogođeniji u Srbiji, situacija je teška, prestanite da nas zajedno maltretirate. Zaničnici i turistički radnici više ne znaju ni šta da kažu. Ako neko nešto i kaže, od toga se pravi senzacija, a nama je senzacija dosta - poručuje Jovović.

Pojedini mediji objavili su da postoji mogućnost da Grčka otvori granice za srpske turiste od 1. februara u slučaju poboljšane epidemiološke situacije.

(Kurir.rs / Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...