TOTALNO LICEMERJE OPOZICIONARA: Jeremićeva stranka danima pljuje kinesku vakcinu, a Vuk objavio da će primiti upravo to cepivo!
Foto: Beta/Milan Obradović, Twitter PrintScreen

izgubili kompas

TOTALNO LICEMERJE OPOZICIONARA: Jeremićeva stranka danima pljuje kinesku vakcinu, a Vuk objavio da će primiti upravo to cepivo!

Politika -

Opozicija ponovo pokazuje neviđeno licemerje! Najnoviji primer za to je Narodna stranka Vuka Jeremića.

Narodna stranka i njeni funkcioneri danima vode kampanju protiv kineske vakcine, tvrdeći da je naša država dobila velike količine ovog cepiva kako bi ih zapravo testirali na nama. A onda je, s druge strane, Jeremić izjavio da se on odlučio za kinesku vakcinu. Upravo na ovom primeru vidi se koliko je opozicija dezorjentisana i nekonzistentna.

Vuk Jeremić
foto: Twitter PrintScreen

Naime, sve je počelo kada su članovi Narodne stranke počeli da šeruju navodnu izjavu mađarskog premijera Viktora Orbana da "Srbija dođe kao neko predsoblje koje će za nas isprobati vakcine prema kojima smo mi još uvek uzdržani", nakon čega se saopštenjem na društvenim mrežama oglasio odbor Jeremićeve stranke iz Novog Bečeja.

- Sada je svima jasno zašto je Vučić dobijao veće količine vakcina od drugih država, nije ih dobijao zato što ima poznanstva i zato što je cenjen u svetu nego zato što je ceo narod i državu pretvorio u poligon za ispitivanje. On građane Srbije tretira kao laboratorijske pacove a ne kao ljudska bića - objavila je Narodna stranka.

Brzo su slične izjave imali i drugi viđeniji funkcioneri ove stranke, među kojima i potpredsednik Narodne Siniša Kvačević, koji je na tviteru napisao da se u Srbiji vrše eksperimenti na narodu.

Vuk jeremic
foto: Printscreen

Međutim, onda se oglasio i sam Jeremić, i to objavom da će primiti kinesku vakcinu. Dakle, istu onu koju njegovi članovi danima pljuju.

- Ali da ne bih bio pogrešno shvaćen u vezi sa kineskom vakcinom, nakon brojnih konsultacija sa lekarima iz zemlje i inostranstva, odlučio sam da upravo nju primim. Neću da bilo kome namećem svoje mišljenje, po ovom pitanju svako treba da donese odluku za sebe. Ovo je moja - napisao je on.

Narodna stranka
foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Beta/Milan Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track