MILOŠ JOVANOVIĆ: U opoziciji zavladalo ludilo, ako neko kaže da je vakcinacija dobro organizovana, dočekaju ga salve uvreda
Foto: Marina Lopičić

crno bela slika

MILOŠ JOVANOVIĆ: U opoziciji zavladalo ludilo, ako neko kaže da je vakcinacija dobro organizovana, dočekaju ga salve uvreda

Politika -

BEOGRAD - Lider Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da je osnovna greška dela opozicije fiksacija na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i dodao da je "besmislen i krajnje štetan" pokušaj da se svima nametne ta fiksacija.

"To ludilo je na kraju poprimilo takve razmere i pomalo totalitarističke obrise da čovek više ne može da kaže ni da je vakcinacija dobro organizovana, a da ga ne dočeka salva kritika i uvreda na pojedinim portalima", rekao je Jovanović u intervju za današnji Blic, preneo je u saopštenju DS S.

Dodao je da ne pristaje na tu crno-belu sliku jer ona, kako kaže, nikada nije tačna, a ni zdrava za društvo.

Na pitanje o predsedničkim izborima, lider DSS-a kaže da lično neće imati problem da ponese odgovornost i da se kandiduje.

"Oni su jako važni jer pružaju priliku da se izdignemo iz politikantskog blata u koji smo pretvorili celokupnu političku scenu", rekao je Jovanović.

Naveo je da su DS S i POKS ideološki jako bliski i da i jedni i drugi žele promenu izbornog sistema, borbu protiv korupcije, kao i da se slažu da se mora otvoriti suštinsko pitanje monarhije i njenog ponovnog uspostavljanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track