NA CCTV

PRAVI PRIJATELJ SE PREPOZNAJE U NEVOLJI: Intervju predsednika Vučića u Kini pogledalo 70 MILIONA ljudi (KURIR TELEVIZIJA)

Politika -

Intervju predsednika Srbije Aleksandra Vučića kineskoj televiziji CCTV videlo je 70 miliona gledalaca u Kini, objavila je kineska ambasadorka u Srbiji Čen Bo na svom Tviter profilu.

-Pravi prijatelj se prepoznaje u nevolji. Novinarka CCTV Žang Jing mi je rekla da je do sada taj intervju gledalo oko 70 miliona kineskih gledalaca- napisala je Čen Bo.

U intervjuu kineskoj televiziji predsednik Vučić je istakao zahvalnost predsedniku Si Đinpingu i narodu Kine na podršci i pomoći Srbiji. On je naglasio da budućnost sveta treba da se odlučuje kroz saradnju, kao i da od naučnih i tehnoloških napredaka treba da benefit ima celo čovečanstvo.

-Prijatelj u nevolji je zaista prijatelj. Vaša velika podrška, vaša velika pomoć ovoj zemlji... Veoma smo zahvalni i to ne krijemo. Čekamo robu, nije bitno da li su to respiratori ili vakcine. I rekao bih veliko hvala našim kineskim prijateljima – istakao je predsednik Vučić.

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TV UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track