VLADANKA ODBRUSILA BOŠKU: Bedo fašistička, niko ne zna ni imena tvoje dece, a ti konstantno lažeš o predsednikovom sinu!
Foto: Tamara Trajković, Dragana Udovičić

oštar odgovor

VLADANKA ODBRUSILA BOŠKU: Bedo fašistička, niko ne zna ni imena tvoje dece, a ti konstantno lažeš o predsednikovom sinu!

Politika -

Šefica Informativne službe Srpske napredne stranke (SNS) Vladanka Malović odgovorila je lideru Dveri Bošku Obradoviću, koji je ponovo napao decu predsednika Aleksandra Vučića.

- Tvoju decu, Boško Obradoviću, niko ne pominje, niti zna kako se zovu, ni koliko godina imaju. A to šta sve lažeš o Danilu je poseban nivo i političkog i ljudskog mulja u kom smrdiš, bedo fašistička - poručila je Malovićeva na Tviter nalogu SNS.

Vladanka Malović
foto: Printscreen

Pošto se Obradović požalio na činjenicu da na njegovoj današnjoj konferenciji za medije nije bilo novinara i za to optužio nju i njenu stranku, šefica Informativne službe SNS mu je odbrusila:

- To što niko od novinara ne želi da bude u istoj prostoriji u kojoj si ti potpuno razumem. Teško je udisati isti vazduh sa takvim bolesnim fašistom. Što lažeš da je Belivuk šamarao Danila, bedniče?

Vladanka Malović
foto: Printscreen

Inače, neposredno pre ove žustre rasprave, iz SNS je stigla najava da će predsednik Aleksandar Vučić u nedelju, 14. februara, gostovati u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink i tom prilikom govoriti "o svim mafijaškim kelnerima, klovnovima poput Aleksića, Obradovića i Tepićke i ko je od narko dilera i kriminalaca kome lupao šamare, kao i o kakvim kriminalnim slugama je reč".

Upravo ta najava je zasmetala Obradoviću, pa je krenuo sa napadima na vlast.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track