Najnovije vesti

PALMA POSLAO POSTHUMNO PISMO MILANU BANDIĆU: O tvojoj veličini govori i činjenica da si šest puta biran za gradonačelnika
Foto: Pink Printscreen, Beta/Lana Silvar Dominic

Narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine

PALMA POSLAO POSTHUMNO PISMO MILANU BANDIĆU: O tvojoj veličini govori i činjenica da si šest puta biran za gradonačelnika

Politika
13:57h

Narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma poslao je danas posthumno pismo gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću.

- Veliki gospodine Bandiću, danas sam čuo jednu tužnu vest da si preminuo. Ti i ja smo se sreli u Zagrebu i to je bio prvi susret dva političara, jednog iz Hrvatske, drugog iz Srbije, čije glavne teme nisu bile nacionalističke, već kako da idemo napred, da sarađujemo, da povećamo ekonomsku saradnju, kako bi poboljšali život građanima Hrvatske i Srbije. Političari čije su glavne teme nacionalističke i svađaju svoj narod sa drugim narodima, nanose štetu građanima. Građani hoće da vide dela, a ne stalno potenciranje nečega što je bilo loše i za jedne i za druge - navodi Marković.

Palma je naveo da je njegov susret sa Bandićem protekao kao da su se poznavali 30 godina i naglasio da je šteta što nije mogao da dočeka da realizuje sve ono što mu je tada govorio, vezano za bolji život građana Zagreba i Hrvatske.

 - O tvojoj veličini Milane Bandiću govori i činjenica da si šest puta biran za gradonačelnika glavnog grada jedne države - naveo je u posthumnom pismu gradonačelniku Zagreba, Dragan Marković Palma, koji je na poziv Bandića, boravio u Zagrebu 2. novembra 2018.

Marković je uputio saučešće porodici Milana Bandića i građanima Zagreba i Hrvatske.

(Kurir.rs/Foto: Beta/Lana Silvar Dominic)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...