Dragan Stevanović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS, odgovorio Miroslavu Aleksiću iz Narodne stranke
Foto: Fonet/Media Centar

Dragan Stevanović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS, odgovorio Miroslavu Aleksiću iz Narodne stranke

Politika -

"Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem hrabro gazi napred, a Bor je zahvaljujući privatizaciji RTB Bora postao nosilac razvoja celog regiona.

Zato Aleksić i treba da se oseća loše posle jednog dana provedenog u Boru.

Aleksić nije samo u Trsteniku sa svojim političkim kompanjonima ostavio rasulo i haos, već je to uradio i u Boru gde bi sada da pruža podršku građanima.

Na svu sreću građani Bora, kao u ostalom i u Trsteniku, su ga prozreli i prezreli i apsolutno im nije važno šta on i njegovi kompanjoni nude i predlažu.

Podsetiću samo da su u tom istom Boru ostavili više od milijardu evra dugova, onoliko koliko će biti investirano u rudnike u nekoliko narednih godina.

Privatizacijom RTB Bora i dolaskom Zi Đina zadržana su sva radna mesta, izmirene su sve obaveze prema poveriocima, a do sada je uloženo više od 74 miliona dolara u zaštitu životne sredine. Bor je krenuo napred, a to pokazuje i podatak da su cene nekretnina skočile i nekoliko puta.

Zato je dobro što Aleksić obilazi Srbiju jer treba da vidi kako se ona, za razliku od njegovog i Đilasovog vremena menja na bolje, bori sa izazovima i hrabro gazi napred".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track