Najnovije vesti

PREMIJERKA ANA ZAPREPAŠĆENA POSLE KONCERATA: Svi će biti otkazani, nove mere za vikend! Nije to ni pozorište, ni kulturni događaj!
Foto: Tanjug/Tara Radovanović

PREMIJERKA ANA ZAPREPAŠĆENA POSLE KONCERATA: Svi će biti otkazani, nove mere za vikend! Nije to ni pozorište, ni kulturni događaj!

Politika

To je suprotno svim pravilima i merama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj, navela je premijerka

INĐIJA - Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će, u sklopu mera protiv širenja korona virusa, insistirati da se svi koncerti otkažu, a da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.

Brnabić, povodom eventualnih novih mera za suzbijanje epidemije kovida-19, rekla je da joj je najpre neverovatno i da je začuđena time da se u ovom teškom trenutku organizuju koncerti u Beogradu.

"Mi ćemo razgovarati sa predstavnicima Grada Beograda da vidimo kako se to desilo i insistiraćemo da se svi koncerti otkažu. To je suprotno svim pravilima i merama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj", navela je Brnabić.

Kada je reč o pogoršanju epidemiološke situacije, premijerka je kazala da vakcinacija pomaze da ne bude još gora, ali da će gotovo sigurno biti novih mera za vikend.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja