VUČIĆ OD DANAS DO 14. MARTA U UAE I BAHREINU: Sastaće se s princem Muhamedom bin Zajedom i kraljem Hamadom Bin Isa Al Kalifom
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

radna poseta

VUČIĆ OD DANAS DO 14. MARTA U UAE I BAHREINU: Sastaće se s princem Muhamedom bin Zajedom i kraljem Hamadom Bin Isa Al Kalifom

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima od danas do 12. marta, posle čega će od 12. do 14. marta boraviti u zvaničnoj poseti Kraljevini Bahrein, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Tokom boravka u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, predsednik Vučić će se sastati sa princem prestolonaslednikom Abu Dabija i zamenikom glavnokomandujućeg Oružanih snaga Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim veličanstvom šeikom Muhamedom bin Zajedom al Nahjanom, kao i sa brojnim drugim zvaničnicima.

Tokom zvanične posete Bahreinu, predsednik Vučić će se sastati sa Njegovim veličanstvom kraljem Bahreina Hamadom Bin Isa Al Kalifom, Njegovim kraljevskim visočanstvom princem Salmanom Bin Hamadom Al Kalifom, prestolonaslednikom i premijerom Kraljevine Bahrein, kao i sa drugim visokim zvaničnicima i ministrima, navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja