MILO OPET PRETI: Upregao medije i mafiju da spreče pobedu koalicije "Za budućnost Nikšića"! Preti glasačima krivičnim prijavama!
Foto: EPA/Boris Pejović

PANIKA ZBOG GUBITKA IZBORA

MILO OPET PRETI: Upregao medije i mafiju da spreče pobedu koalicije "Za budućnost Nikšića"! Preti glasačima krivičnim prijavama!

Politika -

Da su crnogorski predsednik Milo Đukanović i njegova Demokratska partija socijalista u ozbiljnoj panici pred, kako se prognozira, ubedljivi poraz u Nikšiću, govori i činjenica da su upregli celu medijsko-mafijašku mašineriju u borbi protiv pobedničke koalicije "Za Budućnost Nikšića."

Kako im drugi predizborni manipulativni metodi nisu bili uspešni, ovaj put su pretnjom krivičnim prijavama pokušali da dovedu u zabludu birače koji imaju prebivalište u Nikšiću, ali su zbog teške materijalne situacije morali da rade van rodnog grada.

S tim u vezi, izvori tvrde da pokušaj zastrašivanja krivičnim prijavama onima koji glasaju u Nikšiću a žive van njega, nema pravno, a ni logično utemeljenje.

Podsetimo, Đukanovic već godinama vlada na temelju glasova bošnjačke i albanske dijaspore koji pred svake izbore dolaze u Crnu Goru iz Amerike, Nemačke i drugih zemalja.

Foto/Source:EPA/Boris Pejović/ Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track