BEDNO: Korona divlja, medicinari padaju s nogu, a Đilasov saradnik brani antivaksere
Foto: Tamara Trajković

Sramno

BEDNO: Korona divlja, medicinari padaju s nogu, a Đilasov saradnik brani antivaksere

Politika -

Dok sa svih strana ide apel da se građani vakcinišu, jer je to jedini način da se virus stavi pod kontrolu, Boško Obradović pružio podršku Jovani Stojković, koja je juče privedena zbog sumnje da je izazivala paniku objavama protiv vakcinacije

U trenutku kada korona brojke i dalje skaču, medicinari doslovno padaju s nogu i sa svih strana ide apel da se ljudi vakcinišu, jer je to jedini način da se izađe iz ove krize, Boško Obradović, lider Dveri, stao je uz antivaksere.

Obradović, koji je i nekadašnji član Saveza za Srbiju i koalicioni partner Dragana Đilasa, lidera SSP, ustalasao je javnost podrškom Jovani Stojković, koja je juče privedena zbog sumnje da je izazivala paniku objavama protiv vakcinacije.

Dragan Đilas
foto: Ana Paunković

- Srpski pokret Dveri osuđuje hapšenje petoro građana Srbije zbog verbalnog delikta i slobodnog izražavanja misli u 21.veku. Smatramo da je apsolutno nedopustivo da bilo ko bude uhapšen zbog drugačijeg mišljenja i tražimo hitno puštanje na slobodu svih uhapšenih - napisao je Obradović na društvenoj mreži Tviter.

Podsetimo, Stojković je juče ujutru privedena, a nakon saslušanja u Tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal puštena. Nadležnima je dala izjavu povodom sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje panike i nereda objavama protiv vakcinacije na društvenim mrežama.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

JA SAM SE VAKCINISAO, VAKCINIŠTE SE I VI Grad Beograd i Vladika Stefan pozivaju sve da se PRIDRUŽE AKCIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track