DAČIĆ SE PERE OD AFERE PODVOĐENJE DEVOJČICA: Ja sam u Jagodini samo obilazio muzeje
Foto: TV Happy Printscreen

ovaj nam vređa inteligenciju

DAČIĆ SE PERE OD AFERE PODVOĐENJE DEVOJČICA: Ja sam u Jagodini samo obilazio muzeje

Politika -

Lider socijalista, koji je u video svedočenju pomenut kao jedan od učesnika proslava zatvorenog tipa u Jagodini, na koje su, navodno, dovođene maloletnice da "zabavljaju" goste, tvrdi da nikad nije prisustvovao takvim zabavama, a da je u Jagodinu išao samo poslom

Ivica Dačić, lider socijalista i predsednik Skupštine Srbije, koji je pomenut kao jedan od učesnika proslava zatvorenog tipa u Jagodini, na koje su, navodno, dovođene devojčice od 15 do 18 godina da "zabavljaju" goste, u razgovoru za Kurir tvrdi da nikada nije prisustvovao takvim zabavama niti da ima bilo kakva saznanja o tome.

- Išao sam na otvaranje fabrika, muzej voštanih figura, koncerte, naše predizborne skupove... Nikakvi tajni sastanci i skupovi, niti imam takva saznanja. Nikad u tako nečemu ne bih učetvovao. Ja sam pod pratnjom policije od 2008. - kazao je Dačić za Kurir.

Ivica Dačić
foto: Printscreen
Ivica Dačić, Peva
foto: Printscreen

Međutim, da Dačić ovom izjavoim očigledno pokušava da se opere od afere "podvođenje devojčica" pokazuju brojni raniji izveštaji, snimci i fotografije na kojima se nedvosmisleno vidi da je lider SPS i te kako bio prisutan na zabavama koje je organizovao njegov koalicioni partner Marković.

Dačića je, inače, u video - poruci juče pomenuo svedok navodnih dešavanja u hotelu u Končarevu kraj Jagodine kao jednog od učesnika takvih proslava.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja