ŽESTOK FAJT POLITIČARA I ANALITIČARA! Nebojša Krstić: Šapić mi je PRETIO! Šapić: Popije nekoliko piva pa se kuraži!
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

FRKA

ŽESTOK FAJT POLITIČARA I ANALITIČARA! Nebojša Krstić: Šapić mi je PRETIO! Šapić: Popije nekoliko piva pa se kuraži!

Politika -

Dvojac se navodno zakačio pred zajedničko gostovanje na TV Pink, ali svako iznosi svoju verziju priče

Analitičar Nebojša Krstić požalio se na Tviteru da mu je predsednik opštine Novi Beograd i lider Spasa Aleksandar Šapić pretio. Prema Krstićevim rečima, Šapić mu je, pred početak zajedničkog gostovanja na televiziji, rekao da bi video šta bi mu se desilo da su sami. Međutim, Šapić u razgovoru za Kurir tvrdi da nikom nije pretio, a da osobe poput Krstića nisu ni vredne komentara.

Svedoci

- Jutros (24. april) sam bio gost u emisiji „Novo jutro“ na TV Pink. Neposredno pre uključenja kamera drugi gost Aca Šapić, predsednik opštine Novi Beograd i predsednik Spasa, uputio mi je pretnje. „Da sam znao da je ovaj pozvan, ne bih ni došao“, rekao je Šapić kad me je video. „Ako ti smetam, mogu i da odem“ odgovorio sam ja. „Da smo sami, video bi šta bi ti se desilo“, rekao je Šapić. Pretnju su čuli voditelji Svetlana Grubor i Predrag Sarapa - napisao je Krstić na Tviteru.

U razgovoru za Kurir, na pitanje šta je razlog netrpeljivosti između njih dvojice, Krstić je naveo:

- Moguće da je razlog to što sam svojevremeno pitao koji lekarski konzilijum kontroliše da li se namenski troši novac skupljen SMS porukama za lečenje dece. Tad mi je pretio, takođe, preko Tvitera. Nismo razgovarali posle emisije.

Aleksandar Šapić, Nebojsa Krstic
foto: Printscreen

Zeka i meda

Prema rečima lidera Spasa, nikakvih pretnji nije bilo.

- Pretnja je nešto čime se uglavnom služe osobe koje imaju potrebu za teatralnošću i dramaturgijom, a ne ozbiljni i pristojni ljudi. Ozbiljan čovek, kad i ako naumi nešto da uradi, to svakako onda unapred ne najavljuje. Iz tog razloga, nikad nikome ne pretim. A osobe poput Krstića nisu vredne mog komentara - istakao je Šapić u razgovoru za naš list i dodao:

- Ja da sam hteo bilo šta Krstiću javno da kažem, to bih i uradio u toj emisiji. A on, ako je imao problem sa tim što sam mu rekao pre emisije, mogao je odmah da kaže u programu uživo, u kom smo bili, a ne da čeka da dođe kući, pa kao zeka koji se naljuti na medu, ali ćuti dok ne dođe kući, a onda popije nekoliko piva, pa počne da ga proziva i kuraži se sam pred sobom. Dalje ga ne bih komentarisao.

K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track