VESELJE MINISTRA NA VLASINI: Tončev usred korone pravio svadbu sinu
Foto: Privatna arhiva

KAŽE DA SU MERE POŠTOVANE

VESELJE MINISTRA NA VLASINI: Tončev usred korone pravio svadbu sinu

Politika -

Ministar bez portfelja Novica Tončev u subotu je, uprkos tome što epidemiološke mere zabranjuju veća okupljanja u zatvorenom prostoru, organizovao svadbu sinu Vladislavu u hotelu „Best“ na Vlasinskom jezeru, čime se sam pohvalio na društvenim mrežama.

Iako se u javnosti spekuliše da je na veselju bilo oko 100 ljudi, te da gotovo niko nije nosio masku, ministar tvrdi za Kurir da su mere poštovane i da se okupila samo najuža familija od svega 35 ljudi.

- Venčanje i porodični skup povodom ženidbe mog sina Vladislava organizovani su uz poštovanje svih mera koje je donela Vlada. Na proslavi je bilo ukupno 35 osoba, plus matičar i fotograf, a venčanje je održano na Vlasini na terasi hotela „Best“, koja ima preko 500 kvadrata. Ovde je bila samo najbliža familija Tončev i Popović - tvrdi ministar.

Kako kaže, on je čovek koji je, pre svega, odgovoran i obavlja izuzetno važnu funkciju i nikada ne bi doveo bilo koga u opasnost ili se oglušio o preporučene mere.

Novica Toncev
foto: Privatna arhiva

- Svi moji prijatelji, rodbina i komšije znaju da nisam pravio svadbu zbog epidemioloških mera i zbog zdravlja naših građana, jer bi u suprotnom bili pozvani. Što se tiče obezbeđenja, ja ga nikada nisam imao jer nema potrebe da me bilo ko čuva, posebno ne na dan kada ženim sina. Takođe, ja nisam u mogućnosti da regulišem saobraćaj bilo gde niti bih to ikada radio. Jako je ružno što mediji od jednog od najponosnijih trenutaka u životu svakog oca prave ovakve neistinite priče - zaključio je Tončev.

On je ovim odgovorio na tvrdnje da je organizovao obezbeđenje koje je navodno blokiralo put do restorana.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja