Najnovije vesti

ALEKSANDAR VULIN PORUČIO: Dok je Vučić predsednik Srbije, a ja ministar unutrašnjih poslova, nema šanse da se marihuana legalizuje
Foto: Kurir Televizija

odlučno protiv

ALEKSANDAR VULIN PORUČIO: Dok je Vučić predsednik Srbije, a ja ministar unutrašnjih poslova, nema šanse da se marihuana legalizuje

Politika
22:32h

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin je večeras gostujući na televiziji Kurir istakao da mnogi često omalovažavaju hapšenja takozvanih sitnih dilera, ali da on lično, insistira na tome.

"Posao načelnika policijske uprave ili komandira policijske stanice meri se po tome koliko je ulični kriminal opao. Koliko su priveli lica zbog pet ili deset grama marihuane da ne truju decu. Koliko su džeparoša pohapsili da ne ulaze u autobuse, koliko su siledžija sprečili da deci po školskim dvorištima skidaju patike. Po tome merim njihov uspeh", istako je ministar Vulin.

Adria Media
foto: Adria Media TV

"Nema za mene sitnog i krupnog kriminala, nema lakih i teških droga. Devedeset posto onih koji su probali heroin, prvo su probali marihuanu. Sklonićemo ih na šest meseci zbog pet grama marihuane, ali šest meseci neće trovati našu decu", kazao je ministar Vulin i dodao da je on apsolutno protiv legalizovanja marihuane.

"Dok je Aleksandar Vučić predsednik Srbije, dok sam ja ministar unutrašnjih poslova, nema nikakve šanse da se marihuana legalizuje. Neka sve države legalizuju, Srbija neće", poručio je ministar Vulin na televiziji Kurir"

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track