Najnovije vesti

VUČIĆ OSUDIO PRETNJE SMRĆU TADIĆU: U Srbiji niko ne sme ni da strada, a ni da ispašta zbog toga što ima drugačiji POLITIČKI STAV
Foto: Nikola Anđić, AP/Darko Vojinović

traži reakciju nadležnih

VUČIĆ OSUDIO PRETNJE SMRĆU TADIĆU: U Srbiji niko ne sme ni da strada, a ni da ispašta zbog toga što ima drugačiji POLITIČKI STAV

Politika

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da su pretnje upućene nekadašnjem predsedniku Borisu Tadiću nedopustive.

Vučić je rekao da je Srbija zemlja u kojoj moraju da se poštuju zakoni i demokratske slobode i naglasio da upravo zato smatra da su grafiti mržnje i pretnje upućene Tadiću apsolutno nedopustive.

Zatražio je od nadležnih državnih organa da u najkraćem mogućem roku pronađu lice ili lica koja su u ispisivanju tih grafita učestvovala.

- Srbija je zemlja u kojoj niko ne sme ni da strada, ni da ispašta zbog toga što ima drugačiji politički stav ili mišljenje i po tom pitanju ne sme i ne može da postoji bilo kakvo "ali" - poručio je Vučić.

Nekadašnjem predsedniku i lideru Socijaldemokratske stranke, podsetimo, upućene su pretnje ispisane na grafitima u Beogradu. Na grafitima koji su bili ispisani na zidovima u beogradskim naseljima Dorćol i Vračar stajalo je: "Smrt Borisu Tadiću".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track