GO SNS VRANJE: Ne brinite za Jumko, ne brinite za Rudnu Glavu
Foto: Kurir/T.S.

SAOPŠTENJE

GO SNS VRANJE: Ne brinite za Jumko, ne brinite za Rudnu Glavu

Politika -

Saopštenje za javnost Saveta za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju dostavljeno je Kuriru.

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Gospodo iz SSP-a,

Milijarde dugova Jumka koje pominjete su nastale upravo u vreme kad su državom i Jumkom upravljale tadašnje stranke vašeg šefa Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Miroslava Aleksića i ostalih. Tada ste trebali da brinete o državnoj imovini, a ne da je rastačete i rasprodajete. I kada ste otišli sa vlasti, na vratima fabrike bili su katanci, a radnici na auto-putu. Danas u sistemu Jumka radi 2000 ljudi.

UPPR je pravosnažan i sprovodiće se u narednih 5 godina, a njegov smisao je upravo oslobađanje omče dugova koje ste ostavili. Kompanija već nekoliko godina unazad konstantno sprovodi socijalne programe. Za neupućene i zlonamerne, na dobrovoljnoj su bazi i uzima ih onaj ko to želi. Smisao je reorganizacija, ali i zanovljavanje i osvežavanje radne snage.

Investiciju u Rudnoj Glavi finansirao je Jumko, a ne država. Inicijativa jeste predsednika Republike, ali i inicijativa čoveka kome je narod poverio državu na upravljanje, čoveka koji nije poput vas ostavio prah i pepeo iza sebe, već rast, razvoj i perspektivu ovim pogonom u korist budućnosti dece Rudne Glave.

Ne brinite za Jumko, ne brinite za Rudnu Glavu, kako vi to radite, imali smo prilike da osetimo. Jumko će da se menja i modernizuje. U danima pred nama biće još dosta novog posla i porudžbina. Jumko će daleko od vaših ruku biti spreman da na sve zahteve odgovori, a zaposlenima obezbedi egzistenciju.

Živelo Vranje, živela Srbija!!!", navedeno je u saopštenju Saveta za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Vranje.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track