Poručujemo Novakoviću da su Milošu Vučeviću Gradska kuća i Grad Novi Sad svetinja
Foto: Printscreen

SAOPŠTENjE GO SNS NOVI SAD

Poručujemo Novakoviću da su Milošu Vučeviću Gradska kuća i Grad Novi Sad svetinja

Politika -

Povodom današnjih optužbi predsednika Gradskog odbora Narodne stranke u Novom Sadu Bore Novakovića na račun gradonačelnika Miloša Vučevića da on stoji iza prošlogodišnjeg razbijanja Gradske kuće, Srpska napredna stranka poziva propalog političara i dokazanog kriminalca da pod hitno poseti psihijatra, jer postoji opasnost da uskoro postane opasan i po bezbednost svoje okoline. Uvereni smo da čovek koji je u stanju da izgovori takve gluposti i laži ima ozbiljne psihičke probleme. Podstaknut bolesnom željom za vlašću, a posebno izgubljenim privilegijama, lažov i manipulator Bora Solunac je očigledno spreman na sve. Po ko zna koji put pozivamo Novakovića da dokaze o tome ko je demolirao Gradsku kuću, ali i za ostale izgovorene nebuloze, dostavi nadležnim državnim organima.

Srpska napredna stranka poručuje Novakoviću da su Milošu Vučeviću, kome su Novosađani tri puta uzastopno ukazali poverenje, Gradska kuća i Grad Novi Sad svetinja. Gradonačelnik Novog Sada nikada nije, niti će, učiniti bilo šta što nije u interesu sugrađana, za razliku od Novakovića i njegovih bivših i sadašnjih saboraca kojima je budžet grada služio kao privatan i partijski bankomat, a javna preduzeća su tretirali kao partijski plen.

Srpska napredna stranka poziva Novakovića da se priseti 5.oktobra 2000.godine, razbijanja Skupštine i krađe nameštaja i umetničkih slika iz najvišeg državnog zakonodavnog tela. Predlažemo mu da se raspita kod Đilasa, Marinike, Jeremića i Šolaka da nije koja umetnička slika zalutala i kod njih, jer imaju patološku sklonost ka kriminalu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track