ĐILASOV POSLUŠNIK IZAZVAO INCIDENT U NOVOM SADU: Udar iz Crne Gore na predsednika Srbije
Foto: Printscreen

sinhronizovane akcije

ĐILASOV POSLUŠNIK IZAZVAO INCIDENT U NOVOM SADU: Udar iz Crne Gore na predsednika Srbije

Politika -

Brajan Brković, sin novinara podgoričkih Vijesti Balše Brkovića, pokušao je u Novom Sadu da izazove incident sa transparentom protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Brajan Brković je visoki funkcioner stranke Dragana Đilasa.

Ovo je još jedan dokaz sinhronizovane akcije Dragana Đilasa i Druge familije iz Crne Gore koji zajednički rade protiv Srbije i srpskih interesa.

Interesantno je kako se sada ne pominje mešanje u unutrašnje stvari Srbije, kad imamo na sceni ovako očigledan primer, gde sin novinara Vijesti predvodi u Srbiji akciju protiv tamošnjeg rukovodstva.

Vijesti i NVO sektor ćute kad njihovi jurišnici spremaju političke akcije po Srbiji, ne smeju da kažu da je to mešanje u unutrašnje stvari jedne države. A usta su im puna kad treba lažno optužiti Srbiju da se meša u unutrašnje stvari Crne Gore i za to ne nude dokaze.

"Pokušali smo da pošaljemo poruku poslednjeg dana festivala Egzit sa mosta Duga (drugi naziv Varadinskog mosta), ideja nam je bila da to bude poruka za svet. Poruka je glasila 'Vučić je diktator' na transparentu dužine 40 i širine pet metara", kaže za Danas Brajan Brković, predsednik novosadskog odbora Stranke slobode i pravde.

(Kurir.rs/borba.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track