MINISTAR VULIN POZVAO VUČIĆA DA SE OPET KANDIDUJE ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Okupili ste nas jednom, okupite nas ponovo
Foto: screenshot Tanjug

otvoreno

MINISTAR VULIN POZVAO VUČIĆA DA SE OPET KANDIDUJE ZA PREDSEDNIKA SRBIJE: Okupili ste nas jednom, okupite nas ponovo

Politika -

Predsednik Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin danas je, na obeležavanju 13. godišnjice stranke, pozvao Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje na predstojećim izborima za predsednika zemlje i poručio da samo njegovo političko vođstvo garantuje opstanak i ujedinjenje srpskog naroda.

- Obraćam vam se kao prijatelj i koalicioni partner, saborac i čovek iz politike - preuzmite odgovornost i kandidujte se za predsednika Srbije. Dugim ne verujemo i nećemo im verovati. Nema vremena gospodine predsedniče da neko drugi postane predsednik svih građana Srbije i predsednik svih Srba. Niko drugi, ne odustajte - poručio je Vulin obraćajući se Vučić, koji je prisustvovao skupu Pokreta socijalista u Sportskom centru Šumice.

Vulin je dodao da razume da Vučić može da bude povređen i da boli, kako je rekao, kada izdaju oni koje je politički stvorio u SNS i koliko može da bude teško da ljudi koji su oko njega nisu iskreno verovali u ono što radi.

- Razmišljali su više o slikama nego o skupovima kao što je ovaj... Gospodine predsedniče ili ćete preuzeti ulogu koju ste izborili i koju vam je namenio srpski narod gde god da živi ili će san o ujedinjenju biti odložen za neka buduća pokolenja - naglasio je Vulin.

Takođe, poručio je Vučiću da je davno bilo kada je dva puta srpski narod pravio tuđe države i svaki put u njih ulazio bez jasnog vođe i političke orgnaizacije koja će Srbe objediniti i usmeriti.

- Nemojte da u ovoj generaciji dozvolimo da se to više ikad ponovi. Okupili ste nas jednom, okupite nas ponovo i Srbe gde god da žive i da već jednom ispunimo san i da generacija Srba od Karađođa na ovamo bude jedno, da budemo jedno kao što smo zaslužili da budemo. Predsedniče odgovornost je na vama - poručio je Vulin.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track