ON JE MAFIJAŠKI KONSILJERE: Advokat Dejan Lazarević savetovao Belivuka i Miljkovića kako da lažno optuže Vučića!
Foto: Zorana Jevtić, MUP RS

RAZOTKRIVENA najopasnija MREŽA

ON JE MAFIJAŠKI KONSILJERE: Advokat Dejan Lazarević savetovao Belivuka i Miljkovića kako da lažno optuže Vučića!

Politika -

Čovek koji je nagovarao Veljka Belivuka i Marka Miljkovića da lažno optuže predsednika Srbije Aleksandra Vučića jeste advokat Dejan Lazarević, za šta, kako tvrdi glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, postoji i snimak kao ključni dokaz.

Dejan Lazarević
foto: Zorana Jevtić

Vučićević je kazao da na snimku razgovaraju Marko Miljković i advokat Lazarević i da Miljković kaže advokatu:

- Treba da slažemo, da izazovemo reakciju javnosti, za tim Krik plače, jedva će čekati da sve objavi...

Lazarević mu potom na to odgovara:

-Tako treba, da ste radili u dogovoru.

Miljković zatim nastavlja:

- Slagaću da smo se sastajali.

Prema Vučićevićevim rečima, onda Miljković Lazareviću pominje ime jedne žene i onda ponovo kaže da za tim Krik plače.

Vučićević je potom nastavio:

- Lazarević je rekao da je to vrhunski, nakon čega je otišao kod Belivuka. Lazarević je njemu rekao da je sve dogovoreno, a onda je Belivuk rekao da će izmisliti da su sve imali snimljeno, ali se izgubio resiver, na šta je Lazarević rekao da mogu da slažu da kao i imaju možda negde snimke - dodao je on.

Novi zastrašujući snimak klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića objavljen je sinoć, a na audio-zapisu čuje se kako vođe ove monstruozne kriminalne organizacije dogovaraju ubistvo Lazara Vukićevića, u kući smrti u Ritopeku.

Veljko Belivuk, Marko Miljkovic Mare
foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

Laza ne sumnja

Naime, na snimku koji je objavio Informer se čuje kako Belivuk, poznat i kao Velja Nevolja i Miljković sa svojim saradnicima do detalja razrađuju plan kako da namame Lazara Vukićevića u kuću u Ritopeku u kojoj je potom zverski mučen i ubijen.Prenosimo delove razgovora sa snimka.

Glas 1- Kada da mu napišem i gde da ga pokupi jedan čovek i da ga doveze u klanicu?

Glas 2 - Hoćete da mu pričate nešto, možda da stane, da ga neko ostavi ili neka taksijem dođe na Ustaničku i neka se spusti pešaka dole... I možda da mu se naglasi da ponese masku za lice.

Glas 1- Primio se i Laza, brate. Kad i gde da bude Laza?

Glas 2 - Sam će da dođe, Šarac u 6.30 seda u pikapa i vozi ga ovaj sa pikapom direkt u klanicu, da muči vepra, to jest Velju. Onda Laza dolazi isto na tu adresu, seda u 8.30 i terate i njega isto na adresu da muči Velju. Znači sve normalno, oni dolaze kod prijatelja, idu zato što im je glavni rekao da idu da muče i to je to.

Učesnici razgovora potom nastavljaju da razrađuju plan posle saznanja da imaju problema sa pomenutim Šarcem.

Glas 2 - Šarac se usrao, ne sme da dođe. Pazi kad ne veruje ni kapetanu, sve vam je jasno.

Glas 1 - J.. ti budalu, šta se usrao p... jedna smrdljiva. Šta je Šarac rekao, zašto ne dolazi? Da vidimo kako da igramo s ovim što ga skupljamo u 8.30, da budemo više u pripravnosti nego kao što smo trebali malo pre.

Glas 2 - Po Šarca nemojte da idete u 6.30 kad se usrao, a Lazu kupite u 8.30 i to je to.

Glas 1 - Problem je što su Laza i Šarac u kontaktu, a mi smo mislili da nisu.

Glas 2 - Laza je odjebao Šarca i napisao da je on jedan debil i da samo zbog Mileta piše sa njim. Tako da Laza ne sumnja ništa i potvrdio je da dolazi, a Šarac, jebi ga, hvataćemo ga.

Tajson zna put

Glas 1 - Da li da onda promenimo adresu, pošto ovu adresu zna i Šarac? Da li da mu kaže Mile da je Šarac možda cinkaroš čim se tako isparanoisao?

Glas 2 - Može, to ćemo sada da uradimo, bravo, recite mi samo koju adresu.

U nastavku snimka čuje se da dolazi do obrta i dogovor se privodi kraju.

Glas 2 - Braćo, izgleda da dolazi Šarac, evo ga, izvinjava se ovde što se usrao. Sad pegla Mile situaciju, neka bude vozač spreman u 6.30, ali čekajte da potvrdim.

Glas 2 - Braćo, treba mi nova adresa za Lazu, to mi treba odmah - kaže jedan od učesnika razgovora i potom po dobijanju tačne lokacije prenosi detalje svojim saradnicima.

Glas 2 - U 8.30 Laza u Radničkoj 32, beli pikap.

Glas 1- Sve smo pripremili, pokazao sam Tajsonu put, kuda dolazi, kuda posle treba da ide, samo čekamo vreme da se postavimo i da on dođe i lagano u mesaru.

Podsetimo, navijač Crvene zvezde Lazar Vukićević (31), nestao je prošle godine 16. oktobra. Poslednji put je lociran na Banovom brdu, od kada mu se gubi svaki trag. Tokom istrage o klanu Veljka Belivuka u kući u Ritopeku pronađeni su i tragovi krvi Lazara Vukićevića.

Ekipa Kurira

stampano izdanje 23.07.2021.
foto: Kurir

NE PROPUSTITE

DANAS DVA POKLONA U KURIRU! KAŠIKA ZA SOSEVE i dodatak TV EKRAN

Kurir je spremio još jedan fenomenalan poklon za sve čitaoce. Danas ćete uz dnevne novine dobiti na poklon KAŠIKU ZA SOSEVE!

Napravljena je od kvalitetnog i izdržljivog materijala, koji ne rđa. Srebne je boje, pa će se lako uklopiti uz vaš postojeći servis za ručavanje. Možete je koristiti za sipanje najraznovrsnijih soseva.

Kao drugi poklon dobićete dodatak TV Ekran:

Lidija Vukićević: Još živim slavu Violete Popadić. Dok se priseća kakvu joj je popularnost doneo čuveni „Bolji život“, glumica otkriva da li joj je bavljenje politikom pomoglo pri građenju lika ministarke u seriji „Igra istine“.

Nela Mihailović: Ispunio mi se san da igram pored Lauševića.

Miodrag Radonjić: Kako je u sebi pomirio policajca i kriminalca.

poklon
foto: Kurir

Čitajte KURIR!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track