KRIMI HULIGANSKI POSLOVI: Đilasov čuvar organizuje skandiranje na tribinama poput Belivuka!
Foto: ATAImages, Privatna Arhiva

sumnjivo

KRIMI HULIGANSKI POSLOVI: Đilasov čuvar organizuje skandiranje na tribinama poput Belivuka!

Politika -

Braća Dušan i Stevan Jeremić se, kao i vođa krimi-klana, bave poslovima obezbeđenja, a jedan od poslova im je i zaštita lidera SSP

Braća Stevan i Dušan Jeremić, žestoki momci sa beogradskog asfalta, od kojih jedan čuva lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, bave se poslovima obezbeđenja beogradskih klubova, što je jedna od "poslovnih grana" i kriminalnog klana Veljka Belivuka.

Dragan Đilas, Dušan Jeremić
foto: Printscreen

Na skupovima opozicije

Ne samo da sa ovom ozloglašenom kriminalnom bandom dele poslove već, kako saznaje Kurir, organizuju - poput Belivuka - i skandiranja protiv vlasti na fudbalskim utakmicama. Ovaj ogranak sa Voždovca redovno se pojavljuje na tribinama, gde imaju svoju ekipu za ovakve poslove.

Dragan Djilas, Dušan Jeremić
foto: Printscreen/Facebook

Kurir je, inače, pisao da se Dušan Jeremić, odnosno Veliki Dule, kako je sebe nazvao na Instagramu, često može videti na opozicionim skupovima kako u stopu prati lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa.

Njegova pojava ne može da ostane nezapažena pored Đilasa, a zapamtili su ga i mnogi tokom prethodnih godina, tokom kojih se ovaj dvometraš bavio obezbeđenjem poznatih prestoničkih klubova i splavova i, kako kaže, tukao i sa petoricom u isto vreme.

Slab na oružje

Đilasov "batinaš" se nedavno time javno hvalio u emisiji "Aktuelno" na kanalu Balkan info gde je gostovao sa svojim 12 godina mlađim bratom Stevanom.

Dragan Đilas, Dušan Jeremić
foto: Printscreen

Kako je Dušan ispričao, on se aktivno bavio boksom u teškoj kategoriji. Preko dana je, kaže, učio i trenirao, a uveče je radio kao obezbeđenje klubova, ali je čuvao i "određene ličnosti". Takođe je otkrio i da je jedan od preživelih iz dokumentarnog filma o kriminalcima iz devedesetih godina "Vidimo se u čitulji", kao i da ga je štitio Željko Ražnatović Arkan.

Dragan Đilas, Dušan Jeremić
foto: Printscreen

Inače, Dušan Jeremić je i zvezda internet stranice "Legende devedesetih". Aktivan je na Instagramu, gde voli da pozira sa oružjem, pokušavajući da se predstavi kao žestok momak.

Jeremići nisu jedini

Veličaju Dijanu, fotkaju se s Marinikom

Aleksandar Šukić, Marinika Tepić
foto: Printscreen

Braća Jeremići nisu jedine kontroverzne ličnosti bliske opoziciji. Jedan od njih je i Aleksandar Šukić, simpatizer Đilasove stranke, koji na društvene mreže kači sramne statuse, uključujući i onaj u kome laska nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović da je "boginja mafije". Takođe, na svom profilu ima više fotografija sa istaknutim funkcionerima SSP - Borkom Stefanovićem, Marinikom Tepić...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track