Najnovije vesti

NOVOSADSKI ODBOR SNS: Poligraf ne bi izdržao laži opozicije i Đilasovih medija
Foto: Marina Lopičić

reagovanje

NOVOSADSKI ODBOR SNS: Poligraf ne bi izdržao laži opozicije i Đilasovih medija

Politika
15:29h

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odbacio je danas zahtev Demokratske stranke (DS) da gradonačelnik Novog Sada i visoki funkcioner SNS-a Miloš Vučević da ostavku, jer je podneo "naručenu" krivičnu prijavu protiv predsednika svoje partije i Srbije Aleksandra Vučića, i poručio da je zahtev DS-a zapravo "hajka" na građane koji žele da istina o navodnoj povezanosti Vučića sa kriminalnim grupama izadje na videlo.

- Građani Srbije zaslužuju da saznaju istinu o ovom slučaju koji je već duže vreme prisutan u javnosti. Podnošenje krivične prijave na osnovu podataka koje su iznosili pojedini "nezavisni" mediji i reagovanje pravosudnih organa u čiji rad nemamo prava da se mešamo, najbolji je način da se dođe do istine - saopštio je SNS.

Dodali su da su isti slučaj imali i prilikom optužbi "Đilasovih medija" i dela opozicije o navodnoj vezi braće Vučić sa aferom Jovanjica.

- Posle odbacivanja tužbe, istog trenutka su zaćutali. Izvinjenje za izgovorene laži je izostalo, mada ga nismo ni očekivali. Sada ponovo, uz pomoć plaćenih medija i potplaćenih 'nezavisnih' novinara, pokušavaju da kompromituju najviše državne funkcionere. Bolje neka se prisete ko je sve od bivših funkcionera DOS-a bio u kontaktu sa ubicama premijera Đinđića - poručio je novosadski odbor SNS-a.

Dodali su da su funkcioneri SNS-a u svakom trenutku svoju nevinost na svaku njihovu optužbu, spremni da dokažu i na poligrafu.

- Kada bismo priključili bilo koga od opozicionih političara u pokušaju, bojimo se da poligraf ne bi izdržao toliku količinu laži - ocenio je SNS.

Oni su opoziciji poručili da "skupi hrabrost" i izadje na naredne izbore i provere poverenje naroda.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja