ĐILASOVI SIMPATIZERI NAPALI BOŠKA I RADULOVIĆA: Novi razdor među opozicionim strankama!
Foto: Nebojša Mandić, Marina Lopičić

malo im treba

ĐILASOVI SIMPATIZERI NAPALI BOŠKA I RADULOVIĆA: Novi razdor među opozicionim strankama!

Politika -

Predsednici pokreta Dveri i Dosta je bilo uzburkali su opozicionu scenu zato što su prihvatili poziv za sastanak političara iz Srbije i Republike Srpske

Opozicioni lideri Boško Obradović i Saša Radulović preko noći su, od vernih saboraca, za svoje kolege u opoziciji postali maltene najveći izdajnici. Predsednici pokreta Dveri i Dosta je bilo uzburkali su opozicionu scenu zato što su prihvatili poziv predsednika Aleksandra Vučića i prisustvovali zajedničkom sastanku političara iz Srbije i Republike Srpske o budućnosti RS.

Na društvenim mrežama počela je prava verbalna pljuvačina zbog objavljene fotografije iz vile "Mir", na kojoj su svi učesnici - između ostalih, Vučić, premijerka Ana Brnabić i rukovodstvo RS sa Obradovićem i Radulovićem, kao i sa predsednicom Zavetnika Milicom Đurđević i liderom DSS Milošem Jovanovićem. Najviše kritika na račun Obradovića i Radulovića došlo je iz kruga stranaka okuplljenih oko lidera SSP Dragana Đilasa.

Zbog otrovnih komentara svojih saboraca iz opozicije, Obradović je morao da se pravda, pa je rekao da je na sastanak otišao jer se rukovodio najvažnijim nacionalnim i državnim interesima, a ne dnevnom politikom. Na tviteru je nakon prozivki postavio citat: "Pričaće ti o plovidbi, ti što nisu sidro digli".

Inače, poziv na ovaj zajednički sastanak u Beogradu prihvatili su i opozicioni predstavnici iz RS, pa su u vili "Mir" rame uz rame bili srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, predsednica RS Željka Cvijanović, predsednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović i predsednik Vlade RS Radovan Višković, predsednik Srpske demokratske stranke iz RS Mirko Šarović, kao i bivši ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track