PREDSEDNIK SE PROŠETAO DO SAVE I SNIMIO VIDEO S NEOBIČNOM PORUKOM: Veliki Viktor Igo je rekao da snovi stvaraju budućnost (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/Budućnost Srbije

Sanjate velike snove

PREDSEDNIK SE PROŠETAO DO SAVE I SNIMIO VIDEO S NEOBIČNOM PORUKOM: Veliki Viktor Igo je rekao da snovi stvaraju budućnost (VIDEO)

Politika -

BEOGRAD - Snovi stvaraju budućnost! Sanjate velike snove! Samo velikim radom i učenjem Srbija može da napreduje!, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u video-poruci na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije.

On je poslao poruku mladima citirajući velikog francuskog pisca Viktora Igoa.

Predsednik je poslao snažnu poruku svima koji sanjaju nemoguće snove, koji u prvi mah izgledaju nemoguće a na kraju postaju neizbežni.

- Veliki Viktor Igo je rekao da snovi stvaraju budućnost. Neki drugi ljudi su rekli da na početku ti snovi izgledaju nemogući, kasnije neverovatni, a na kraju postaju neizbežni. Kristofer Riv je to rekao. Ovde, kada vidite Beograd na vodi iza mene, samo mogu da se setim vremena kada smo maštali o tome, ali smo imali dovoljno hrabrosti.

- I zato pozivam sve mlade ljude u Srbiji da maštaju, da sanjaju, a da onda to i ostvaruju. Da rade vredno, jer samo uz vredan rad Srbija može da napreduje. Uveren sam da ukoliko tako budemo radili, ukoliko budemo mnogo učili u budućnosti, možemo da napredujemo i da Srbija može da bude lider u regionu po svojoj ekonomiji, po svom napretku.

- Hvala vam na svoj podršci, hvala za podršku projektu Beograd na vodi, a uskoro ćete da vidite - ovo će da izgleda lepše nego bilo šta drugo u Evropi. Živela Srbija!

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track