Najnovije vesti

DIREKTOR KANCELARIJE ZA KiM PETAR PETKOVIĆ: Dobijena prva runda u pravnoj borbi, neće iseliti našu jedinu povratnicu Dragicu Gašić
Foto: Kancelarija za KiM

pobeda

DIREKTOR KANCELARIJE ZA KiM PETAR PETKOVIĆ: Dobijena prva runda u pravnoj borbi, neće iseliti našu jedinu povratnicu Dragicu Gašić

Politika

Advokatski tim koji je Кancelarija za Кosovo i Metohiju angažovala uspeo je da spreči pokušaj opštine Đakovica da iseli našu jedinu povratnicu Dragicu Gašić iz njenog stana, kaže direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Petković je na Fejsbuku napisao da je prethodnih nedelja trajala je pravna borba, da je prva runda dobijena, a da sledi borba da Dragica Gašić ostvari puno vlasništvo nad stanom.

"Кancelarija za Кosovo i Metohiju je tu da pomaže našem narodu u pokrajini, ali i našim povratnicima da ostvare svoja garantovana prava! Nema predaje!", poručio Petković.

Osnovni sud u Đakovici odbacio je kao neosnovanu tužbu opštine da se Dragici Gašić, prvoj povratnici u opštini Đakovica "otkaže ugovor o zakupu stana sa privremenom merom".

Gašić se početkom juna ove godine vratila u svoj stan, koji joj je dodelila Skupština opštine Đakovica 1997. godine.

Kurir.rs/Kosovo-Online

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track