PREDSEDNIK VUČIĆ: Vic je da sam se video s Belivukom u Predsedništvu, tragikomedija je da naručujem skandiranje
Foto: TV Pink Printscreen

Svako ko ulazi u Predsedništvo je zabeležen

PREDSEDNIK VUČIĆ: Vic je da sam se video s Belivukom u Predsedništvu, tragikomedija je da naručujem skandiranje

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je navode potpredsednika Narodne stranke Siniše Kovačevića, koji je prethodno izjavio da ga je na terasi Predsedništva video sa osumnjičenim za više krivičnih dela Veljkom Belivukom kao "šalu ili vic", koju ne želi dodatno da komentariše.

"Ovo pričam samo da bi ljudi razumeli, ne mislim ozbiljno da odgovaram. Svako ko ulazi u Predsedništvo je zabeležen, svaka osoba i svakog dana. Ja zato znam neke predsednike koji su dolazili u 11 časova i odlazili u 12.15 (a da se posle ne vrate na radno mesto)", rekao je Vučić tokom obilaska radova na kovid bolnici u Novom Sadu.

On je kao "tragikomične" okarakterisao i navode da je na nedavno održanoj fudbalskoj utakmici izmedju Partizana i Novog Pazara, on od navijača tražio i da skandiraju šovinističke uvrede i pogrde upućene njemu lično.

"Nemam protiv ako neko skandira protiv mene, ali imam protiv kad neko skandira 'nož, žica, Srebrenica'. Kad skandiraju protiv mene, na to sam navikao, i to slušam od 2013. godine. Čovek se i na mnogo teže stvari navikne, ali imam protiv kada neko skandira Žutoj kući ili Naseru Oriću", dodao je Vučić.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track