PREDSEDNIK ISKRENO O VAKCINACIJI: Ne mogu ni da razgovaram sa budalama koji kažu kako im stoji novčić jer im je ČIP UBAČEN U RUKU!
Foto: TV Pink Printscreen

javno

PREDSEDNIK ISKRENO O VAKCINACIJI: Ne mogu ni da razgovaram sa budalama koji kažu kako im stoji novčić jer im je ČIP UBAČEN U RUKU!

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara danas u Zemunu, dotakao se i teme o uvođenju novih mera protiv korona virusa.

Na pitanje zbog čega se ne uvode nove mere i ko je odgovoran za to, naveo da je ponosan na sve što je urađeno u borbi protiv kovida, a da ne može da razgovara sa "budalama koje pričaju kako stoji novčić na njima jer im je čip ubačen u ruku".

Kada se radi o odgovornosti, država je ulagala u borbu protiv korona virusa i dodao da nema ko nije čuo šta je sve Srbija uradila.

- Meni je mirna savest, ponosan sam na naše rezultate, na naše lekare, a ja na silu da teram ljude da se vakcinišu koji kažu kako im stoji novčić jer im je čip ubačen u ruku, ja stvarno s takvim budalama ne mogu ni da razgovaram. I to je najblaža moguća reč i najblaži mogući komentar koji mogu da dam. Ponašam se odgovorno i ozbiljno. Samo bi se neozbiljan predsednik se ponašao tako da stvari nazove pravim imenom - naveo je Vučić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track