02:11

IVICA DAČIĆ PREDSEDNIK SKUPŠTINE U JUTARNJEM PROGRAMU KURIR TELEVIZIJE

tv gostovanje

SAMO STE NAM JOŠ VI FALILI DA USTAJEMO RANO Dačić pravio šou u jutarnjem! Moj jedini uslov uvek je bio da mi skuvate kafu KURIR TV

Politika -

BEOGRAD - Samo ste nam još vi falili da ustajemo rano, rečenica je kojom je Ivica Dačić, šef Skupštine Srbije, jutros nasmejao gledaoce jutarnjeg programa Kurir televizije.

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

- Moj jedini uslov da dođem uvek je bio da skuvate kafu - kroz smeh je rekao šef parlamenta.

1 / 11 Foto: Kurir televizija

Naširoko poznat da nije ranoranilac i da ne voli da ustaje rano, Dačić je rekao da je ipak morao da promeni svoju jutarnju rutinu jer je sada predsednik Skupštine Srbije a sednice počinju u 10.

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

- Kad sam bio mlad, a sad imam 55, i kad sam studirao političke nauke ovde u Beogradu jutarnji programi nisu postojali tako da je u ono vreme to bio pionirski pokušaj Baneta Vukašinovića (pokretač prvog jutarnjeg programa u tadašnjoj Jugoslaviji, na televiziji Beograd). Ali danas su se glavni politički programi preselili u jutarnji program - kazao je Dačić.

02:11

IVICA DAČIĆ PREDSEDNIK SKUPŠTINE U JUTARNJEM PROGRAMU KURIR TELEVIZIJE

Dačić je potvrdio da je trebalo da dođe u ponedeljak u prvo izdanje novog jutarnjeg programa Kurir televizije ali da jedini razlog što nije došao bio je taj jer je bio u poseti Turskoj.

Ivica Dačić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja