GLIŠIĆ ŽESTOKO REAGOVAO NA UVREDE UPUĆENE MAJCI PREDSEDNIKA VUČIĆA: Smrdojkoviću, sram te bilo, ti nisi kreativan, ti si kreten
Foto: Zorana Jevtić, Screenshot

reakcija

GLIŠIĆ ŽESTOKO REAGOVAO NA UVREDE UPUĆENE MAJCI PREDSEDNIKA VUČIĆA: Smrdojkoviću, sram te bilo, ti nisi kreativan, ti si kreten

Politika -

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić žestoko je reagovao na sramne uvrede koju su voditelji emisije na Nova S Marko Vidojković i Nenad Kulačina uputili majci predsednika Aleksandra Vučića!

- Kreativno želim da poručim Marku Smrdojkoviću i idiotu koji sa njim vodi Đilasov omiljeni program da prelaskom iz šabačke kanalizacije u Đilasovu kanalizaciju nisu promenili svoj prostački nastup. To što vas se i rođena majka stidi ne znači da možete tuđe majke da psujete i vređate. I niste vi osobe koju su kreativne! Vi ste osobe koje su kreteni, Đilasovi kreteni, pa morate da budete što prostiji da biste bili omiljeniji od ostalih njegovih kretena. Sram te bilo Smrdojkoviću (tvoje kreativno prezime), i tebe, i tvog gazdu za koga laješ i vređaš - saopštiio je Glišić.

Funkcioner naprednjaka je u postskriptumu saopštenja naveo i "pouku o pravnom leku" upućenu Vidojkoviću.

- Obratiti se redovnom pedofilu, a vanrednom profesoru za sledeće saopštenje koje budete izdavali. Uz malo ćevapa od ljudskog mesa i sedenje u profinom krilu smislićete sigurno nešto "kreativno" - naveo je Glišić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track