KAKAV SKANDAL: Bojan Pajtić podržao divljački čin Novakovićevog sina, koji je PIJAN DEMOLIRAO PROSTORIJE SNS u NOVOM SADU!
Foto: Beta/ Dragan Gojić, Stefan Jokić

bruka

KAKAV SKANDAL: Bojan Pajtić podržao divljački čin Novakovićevog sina, koji je PIJAN DEMOLIRAO PROSTORIJE SNS u NOVOM SADU!

Politika -

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić otvoreno je podržao divljački čin Nikole Novakovića, sina Borislava Novakovića, potpredsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

Mlađi Novaković je, podsetimo, pijan demolirao prostorije SNS u Novom Sadu.

Bojan Pajtić, Twitter
foto: Printscreen

- Dva puta mu oca privedu i drže ga ukupno tri meseca u pritvoru (na pravdi Boga i bez osnova, što utvrdi čak i ovakvo pravosuđe). 10 godina mu tog istog oca nabijaju na stub srama i najbrutalnije blate na ulici i medijima. Majku dovedu do očajanja. Uništavaju porodicu sistematski - napisao je Pajtić na svom Tviter nalogu.

Usledio je i nastavak.

- I kad svaka mera bude prevršena, a sin razbije izlog zločinačkoj bandi koja stoji iza zverstava - njega optuže za divljaštvo. Polako, naprednjaci, nije to ništa. Hiljade porodica je prošlo golgotu kakvu su prošli Bora Novaković i njegovi ukućani. Ko seje vetar - žanje oluju - dodao je Pajtić.

Bojan Pajtić
foto: Printscreen/Twitter

Da sve bude gore, usledio je niz komentara njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži koji su takođe podržali nasilnički čin Novakovićevog sina.

Podsetimo, Nikola Novaković, sin političara Borislava Novakovića, potpredsednika Narodne stranke i predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Novom Sada, preksinoć je pijan razbijao izloge na prostorijama SNS u tom gradu. On se pijan oko ponoći kretao ulicom Bulevar oslobođenja i razbijao izloge na prostorijama Srpske napredne stranke. Njemu je prilikom hapšenja utvrđeno utvrđeno da ima preko 1.8 promila alkohola u krvi.

(Kurir.rs/Foto:Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track