STEFANOVIĆ O JOVANJICI: Spreman sam da odgovorim na svako pitanje i budem poligrafski testiran
Foto: Marina Lopičić

ministar odbrane

STEFANOVIĆ O JOVANJICI: Spreman sam da odgovorim na svako pitanje i budem poligrafski testiran

Politika -

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović istakao je da je zainteresovan da se u potpunosti rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj "Jovanjica", kao i da se stavlja na raspolaganje državnim organima, da je spreman da odgovori na svako pitanje i bude poligrafski testiran.

"Sasvim je sigurno da sam, pored Aleksandra Vučića i njegove porodice, najviše zainteresovan da se u potpunosti rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj 'Jovanjica', kao i da se utvrdi šta je istina u onome što je osumnjičeni Koluvija rekao", navodi Nebojša Stefanović.

Naglašava da je veoma važno utvrditi da li je zaista neko iz MUP-a podstrekivao Koluviju da lažno optuži Andreja Vučića ili bilo koga drugog i "da dođemo do potpune istine ko su ti ljudi i ko im je naložio da tako postupaju".

"Iz tog razloga, kao neko izrazito zainteresovan da se dođe do pune istine, stavljam se na raspolaganje državnim organima i spreman sam da odgovorim na svako pitanje i budem poligrafski testiran kako bih dokazao istinitost svojih tvrdnji", poručuje Nebojša Stefanović.

Prvooptuženi u slučaju "Jovanjica" Predrag Koluvija je u razgovoru sa svojim advokatom i poslanikom SNS-a Vladimirom Đukanovićem, govoreći o tome ko ga je iz policije podstrekivao da optuži Andreja Vučića, rekao da ga ne bi čudilo da je to neko iz kabineta ministra, možda čak i ministar lično.

(Kurir.rs/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja